Війна забирає найкращих! 24-25 серпня Тячів прощатиметься з Андрієм Дзюбаком

2023-08-24 10:23:44

Тривають запеклі бої за вільну Україну і разом з тим клята війна забирає найкращих. Невимовна та нестерпна біль...Чорна хмара смутку накрила всю родину Захисника України, а разом із нею Тячівську громаду,  принісши сумну звістку про загибель старшого солдата ДЗЮБАК Андрія Васильовича.

Андрій з лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку був оголошений зниклим безвісти. Протягом довгих шести місяців тривали активні пошуки, але, на превеликий жаль, бездиханне тіло було знайдено на полі бою...

ДЗЮБАК Андрій народився 13 грудня 1979 року в м.Тячів.

Навчався в Тячівському ліцеї №1 ім.В.Ґренджі-Донського. Вищу освіту юриста здобув у Львівській торговій академії. Згодом за спеціальністю працював у рідному місті. З часом змінив кваліфікацію і був кращим фахівцем в ЗФ ПАТ "Укртелеком". В 2009 році одружився та має двох чудових діточок - донька 13 років та син 7 років. З 2010 року розпочав підприємницьку діяльність у сфері з надання інтернет зв'язку. Андрій  завжди був активним громадським діячем, брав участь в житті міста та громади, був критичним та справедливим. Не боявся труднощів та вперто шукав шляхи вирішення проблем. В 2015 році був членом комісії, а згодом - головою Тячівської територіальної виборчої комісії.

27 лютого 2023 року добровільно пішов до Тячівської РТЦК та СП, мобілізувався, поповнивши ряди Збройних Сил України. 2 червня 2022 року був відкомандирований до 51 батальйону, де займав посаду старшого навідника кулеметного відділення. Завжди був позитивним та доброзичливим. Зустрів багато відданих та вірних побратимів, які пліч-о-пліч тримали стрій.

Страшенно ненавидів ворога і так сильно мріяв помститись за кожну вбиту людину, а особливо боліло його за невинних дітей. Відважно виконував військовий обов'язок, тому що понад усе любив свою неньку Україну і пішов з життя, захищаючи її.

24 серпня Тячів прощатиметься з Андрієм о 21:00 у капличці Зарваницької Божої Матері.

Чин похорону відбудеться 25 серпня 2023 року о  13:00 із польового престолу (поруч з капличкою Зарваницької Божої Матері по вулиці Нересенська) в місті Тячів . Похорон очолить владика Ніл Лущак.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00