На Закарпатті відбудеться перший у Західному регіоні марафон

2023-09-13 14:53:26
Благодійний забіг «West Carpathian Marathon» на підтримку ЗСУ пройде 24 вересня за маршрутом Буштино – Вишково – Велятино – Хуст.

Загальна довжина дистанції становитиме 42,2 км. Траса марафону отримала міжнародну сертифікацію WorldAthletic та AIMS, повідомив на брифінгу в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

«Для учасників це дуже важливо, оскільки результат буде офіційним і його можна буде підтвердити під час інших змагань за кордоном», – зазначив Мирослав Білецький.

Зараз для участі в забігу зареєструвалися вже понад 150 людей. При цьому близько 25% зареєстрованих – це закарпатці, решта – з інших 18 регіонів України, зауважив заступник голови ОВА Василь Іванчо. Також він додав, що, зокрема, від обласної військової адміністрації цей марафон долатимуть четверо учасників.

Співорганізатор, голова ГО «Велообʼєднання» Андрій Козир детальніше розповів про підготовку до проведення марафону та повідомив, що учасники зможуть подолати повну дистанцію чи пробігти командну естафету для двох осіб – по 21,1 км та для чотирьох – по 10,2 км. Також будуть дитячі дистанції та забіг на 1 км.

100% стартових внесків організатори передадуть на потреби Збройних сил України.

Реєстрація на «West Carpathian Marathon» триває за посиланням.

Беріть участь у першому в Західному регіоні марафоні, вболівайте за його учасників та підтримуйте наших захисників!

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00