Привітання голови районної державної адміністрації Василя Дем’янчука з Днем Конституції України

2018-06-28 13:37:55

Шановна жителі Тячівщини!    

   
Щиро вітаю Вас із Днем Конституції України!
28 червня увійшло в новітню історію нашої держави яскравою та доленосною сторінкою. Адже Конституція не лише заклала основи демократичного ладу в Україні, проголосила її суверенною, незалежною, демократичною, соціально-правовою державою, а й затвердила право українського народу жити у власній соборній країні, стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
Разом з тим, маємо усвідомити, що демократичний спосіб життя, утвердження миру й стабільності неможливі без національної єдності та відповідальності кожного з нас за долю Батьківщини перед сучасним і майбутніми поколіннями.
Впевнений, що наша спільна багатогранна діяльність, заснована на положеннях Конституції і щоденній копіткій праці, дозволить нам зробити чимало масштабних перетворень у рідній країні.
Бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров'я, взаєморозуміння, віри і сили духу задля здійснення нових звершень в ім'я Тячівщини, на благо України! Нехай це свято надає усім нам сил і впевненості в завтрашньому дні, а у ваших родинах панують мир, злагода  і достаток!
З повагою,
голова Тячівської райдержадміністрації  Василь Дем’янчук    
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00