Відбулося чергове засідання комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

2021-12-03 11:52:31
Провів засідання голова Тячівської райдержадміністрації Тімур Аверін за участі заступника – Вадима Носи, а також членів комісії - керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Наразі було винесено питання придбання житла за рахунок державної субвенції, ще одній особі, з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, який, на даний час, мешкає в с.Нересниця, а обране ним житло, а саме, квартира, знаходиться в м.Мукачево.
Після ознайомлення та обговорення питання, членами комісії прийнято рішення надати управлінню соціального захисту населення дозвіл на перерахування коштів субвенції з державного бюджету для придбання квартири.

„Добрі справи не обмежені одним днем. От і сьогодні ми маємо можливість зробити добру справу і надати допомогу сім’ям та дітям, які найбільше потребують нашої підтримки та турботи, особливо тим, хто залишився без батьківського тепла та опіки. Питання підвищення рівня життя населення, а особливо дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа є одним із пріоритетних завдань нашої держави. За рахунок державної субвенції, виділеної у 2020 році, за поточний рік, придбано житло для 5 осіб, за минулий рік, із субвенції 2019р., – 4 особам (загалом 9-ти особам). 
З нового року цю функцію буде передано територіальним громадам” – наголосив голова райдержадміністрації Тімур Аверін.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації   

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00