Відбулося засідання конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Тячівського району

2021-12-03 14:16:51
Голова Тячівської райдержадміністрації Тімур Аверін за участі першого заступника – Олександра Шевері відкрив і провів засідання конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Тячівського району.

Секретар конкурсного комітету Іван Балога, після відкриття конверту, ознайомив присутніх із заявою перевізника-претендента на участь у конкурсі та з  інформацією про даного перевізника.
Членами конкурсного комітету детально вивчено пакет документів поданий перевізником, а також заслухано пропозиції та зауваження конкурсного комітету.
Після процедури відкриття конверту та розгляду інформації про перевізника, було встановлено, що підстави для недопущення до участі в конкурсі відсутні.
Переможцем конкурсу на перевезення пасажирів на маршруті «Тячів-Нижня-Апша» було визначено Йовдія Михайла Івановича.
Також, головою конкурсного комітету було наголошено про зобов’язання дотримання умов договору укладеного з організатором – Тячівською райдержадміністрацією.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації    

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00