Закарпаття і закарпатці продовжують активно допомагати жителям Херсонщини відновлювати помешкання після окупації та російських обстрілів

2023-08-09 09:14:19
За словами першого заступника голови ОВА Мирослав Білецький, у громадах, які перебувають під патронатом нашої області в межах національної ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», на 25 об’єктах ведуть ремонтні роботи.

«У Новопавлівці на 4 житлових будинках все заплановане вже виконали, на 1 – завершуються. У Великій Олександрівці закінчилися ремонтні роботи на 5 об’єктах», – зазначив Мирослав Білецький.

Окрім того, в селищі весь минулий тиждень працювала команда з Буштинська громада. За цей час закарпатці замінили покрівлю місцевого комунального підприємства площею 480 м², доставили гуманітарну допомогу херсонцям.

«Відрадно, що ця поїздка не була останньою – найближчим часом планують ще одну. І стосуватиметься вона не тільки співпраці в межах відновлення Херсонщини. Буштинська та Великоолександрівська територіальні громади працюють над створенням Меморандуму про співпрацю, на рівні відділів освіти займаються організацією відпочинку місцевих дітлахів на Закарпатті.

Вдячний землякам за таку активну позицію, небайдужість і бажання допомогти», – прокоментував заступник голови ОВА.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00