На Закарпаття з офіційним візитом прибув член правління Люксембурзько-Української Торгової Палати Арно Люме

2023-08-09 15:18:54
Справжнього друга і надійного партнера нашої країни й регіону зокрема привітав заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

Під час зустрічі вони окреслили шляхи посилення міжнародної співпраці в айтісфері та підтримки української технологічної спільноти. До обговорення долучилися й резиденти IT Cluster Transcarpathia, котрі презентували свої компанії та проєкти.

Олександр Пацкан також подякував пану Арно Люме за відчутну підтримку нашого ІТ-кластера, який у травні представив Україну на Global Tech Conference ICT Spring 2023 у Люксембурзі. 

«Цього року Україна вперше представила павільйон на одній з найбільших конференцій Європи. Пишаємося, що свої стартапи і проєкти презентували саме резиденти Закарпатського ІТ-кластера: PettersonApps (WIT), LCTec та Simcord (Agrobon). Зробити це вдалося, зокрема, завдяки особистому сприянню пана Арно», – зазначив заступник голови ОВА.

Своєю чергою член правління Люксембурзько-Української Торгової Палати Арно Люме підкреслив, що українська спільнота айтівців має потужний  технологічний потенціал, а її продукти – високу якість та попит серед європейських партнерів і бізнесу.

Насамкінець Олександр Пацкан зауважив, що індустрія інформаційних технологій стала єдиною в країні, котра навіть попри повномасштабну війну змогла не лише вистояти, а й наростити свій експортний потенціал, тому зараз у пріоритеті – співпраця заради подальшого розвитку та залучення інвестицій на міжнародному рівні.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00