Триває III Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

2023-08-10 13:23:00
Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення й Українська молодіжна правнича асамблея проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», присвячений до Дня Незалежності України.

До участі в Конкурсі запрошують дітей віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. 

Його проводять за двома категоріями: «Малюнок» та «Фотографія».

У категорії «Малюнок» один учасник Конкурсу має право подати не більше 3 конкурсних робіт на одну чи три різні тематики, які пропонують організатори:
  • «Нащадки славних козаків»;
  • «Герої без зброї»;
  • «Історична постать України»;
  • «З піснею до Перемоги»;
  • «Рідний край»;
  • «Українські традиції»;
  • «Що для мене Україна?».
Категорія «Фотографія» не містить окремих номінацій та вікового розподілу. На Конкурс подаються не більше 5 фотографій, які відображають одну або дві волонтерські ініціативи, в яких брала участь одна дитина чи група дітей (клас, гурток, колектив тощо) та які були спрямовані на допомогу українським військовим, переселенцям, постраждалим внаслідок війни, тваринам тощо. До фото потрібно додати опис (до 5 речень) зображеної волонтерської ініціативи.

Також за бажанням конкурсант може подати відео тривалістю до 1 хвилини з розповіддю на тему Конкурсу. Це відео не є конкурсною роботою та не буде оцінюватися журі Конкурсу. Воно буде використане організаторами конкурсу для монтажу загального відео «Україна: шлях до перемоги», яке розмістять на YouTube-каналі фонду та соціальних мережах організаторів конкурсу.

Конкурсні роботи слід подавати лише в електронному форматі. 

Прийом робіт триває до 24 серпня 2023 року включно.  


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00