Учасники курсу підготовки населення до національного спротиву пройшли спеціальну фізичну підготовку з елементами виживання в горах

2023-08-16 09:08:51

Чергове заняття зі спеціальної фізичної підготовки відбулося в Тячівському осередку Закарпатського обласного центру з підготовки населення до національного спротиву.

Цього разу група слухачів на чолі з інструкторами центру здійснила похід до Карпатського біосферного заповідника. 

Перед виходом у гори, згідно правил перебування у заповіднику, групу було зареєстровано та проінструктовано працівниками КБЗ. 

Супроводження здійснював досвідчений спеціаліст заповідника Химинець В.В., який  розповів багато цікавого стосовно маршруту до карстового мосту та печери «Дружба», який він вправно долає сьогодні у свої 75 років. 

Під час подорожі були відпрацьовані корисні вправи щодо надання першої домедичної допомоги та варіанти евакуації поранених за допомогою  підручних засобів.

Після повернення з маршруту, втомлені, але задоволені курсанти були приємно здивовані гостинністю голови Углянської ТГ Івана Немеша та його заступника Михайла Рошка, які пригостили усіх смачним бограчем та гарячою кавою.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00