Закарпаття всіма силами допомагає відновлюватись постраждалій Херсонщині

2023-08-29 09:22:18

Йдеться не лише про наших земляків, які безпосередньо на місцях проводять ремонтні роботи, а й про фінансову підтримку.

За словами першого заступника голови ОВА Мирослав Білецький, 24 мільйони гривень вже спрямувала наша область для Херсонської, аби допомогти місцевим мешканцям подолати наслідки обстрілів і підтоплення, відновити помешкання та об’єкти соціальної інфраструктури.

Зокрема, для Великоолександрівської громади кілька населених пунктів нашого краю передбачили у своїх бюджетах кошти для виконання ремонтних робіт. Тут під патронатом Закарпаття в межах ініціативи Президента «Пліч-о-пліч» перебувають село Новопавлівка та смт Велика Олександрівка.

Так, задля відновлення об’єктів інфраструктури та житлового фонду Холмківська ТГ виділила 500 тис. грн, Солотвинська – 200 тис. грн, Нижньоворітська – 100 тис. грн, Дубівська – 50 тис. грн, а з обласного бюджету додатково спрямували ще 10 млн грн.

«У тому, як допомагають закарпатці мешканцям Херсонщини, – унікальна особливість нашого характеру і погляду на життя. Ми завжди підтримаємо того, хто цього потребує, чим тільки зможемо. Дякуємо вам, земляки, за чуйність і небайдужість. Таку націю не здолати!» – прокоментував Мирослав Білецький.

Раніше на відновлення Херсонщини вже виділили 6 млн грн з обласного бюджету, ще 500 тис. грн спрямувала Чинадіївська ТГ.


Холмківська територіальна громада 
Солотвинська селищна рада 
Нижньоворітська територіальна громада 
Дубівська ОТГ 
Чинадіївська селищна рада
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00