Закарпатських школярів з початком навчального року привітав Володимир Зеленський

2023-09-01 17:00:06
Президент Володимир Зеленський в онлайн-форматі привітав учнів Берегівського ліцею імені Лайоша Кошута з Днем знань та з початком нового навчального року. Про це повідомив очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За його словами, нещодавно в межах візиту до нашого краю Глава держави відвідував цей заклад освіти, де зустрічався з педагогами та представниками угорської національної спільноти.

Під час спілкування з учнями й вчителями Президент повідомив про запуск нового проєкту «‎Мрія», який забезпечить доступ до широкого спектра послуг для батьків і дітей у форматі мобільного застосунку, який розробили Міністерство освіти і науки України разом із Міністерство цифрової трансформації України.

Головним завданням освітньої системи «Мрія» є аналіз стандартів освіти, оцінка роботи вчителів, а також аналіз потреб учнів. Вона заснована на штучному інтелекті та спрямована на підтримку навчального процесу через індивідуальне розуміння потреб кожної дитини.

«Учні та вчителі були надзвичайно раді можливості поспілкуватися з Володимиром Зеленським, подякували за підтримку й увагу, а також зазначили, що будуть із задоволенням використовувати освітні інновації, які презентував Глава держави, – прокоментував Віктор Микита. – Щиро дякуємо Президенту України за увагу до Закарпаття, наших дітей та освітян. Для всіх нас це надважливо в ці складні часи».
                    

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00