Підготовка населення до національного спротиву, оборона держави, територій, своїх рідних та близьких – один із основних напрямків комплексного захисту країни від зовнішнього ворога

2023-10-09 18:24:38
Добіг завершального етапу трьохмісячний курс із підготовки населення до національного спротиву. Так мало, і так багато водночас...

30 курсантів Тячівського районного осередку Закарпатського обласного Центру підготовки населення до національного спротиву виявились самою багаточисельною групою із усієї області.

Випускні іспити складено на відмінно!

Продуктивність даного курсу та проєкту в цілому підтверджена високими результатами у стрільбі та тактичній медицині. Є чим пишатися, адже наполегливі тренування,  успішне навчання, опанування та відпрацювання безцінних навичок, загартували їх, зробивши кращими! 
 
Кожен з курсантів здатен працювати, як автономно, так і у складі злагодженої бойової групи у  зоні відповідальності, а саме на території нашого району. Також, при необхідності, група здатна влитися у лави ЗСУ і виконувати бойові завдання відповідно стандартів сучасного бою.

Це такі ж самі люди, як і ви, котрі, таким чином, проявили свою громадянську позицію у відповідь на агресію рф. 

Подяка усім причетним, дотичним людям та організаціям за підтримку! Сподіваємось на подальші успіхи та розширення першої згуртованої команди національного спротиву! 

Меж досконалості немає. Попри те, що вже почала створюватися нова група, вони продовжать займатися по програмі більш кваліфікованого напрямку.

Долучайтесь, навчайтесь, удосконалюйтесь у майстерності захисту вітчизни, бережіть те, що залишили вам батьки! Україна у нас одна, іншої не буде.

Поширюйте публікацію, діліться нею зі своїми рідними, близькими та друзями. Саме зараз той час, коли ми маємо навчитися дати згідний опір агресору!

Вступайте до лав Національного Спротиву! Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00