Ще один іноземний інвестор може розпочати свою діяльність на Закарпатті

2023-10-18 11:37:54
Про таку потенційну співпрацю Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА спілкувався з фінансовою директоркою компанії «Leipziger Energie GmbH & Co. KG» Тіною Шерф та менеджеркою проєктів Анною Романенко.

Зокрема, під час зустрічі обговорили перспективи взаємодії в напрямку виробництва зеленого водню на території Іршавської громади. Там є земельна ділянка з відповідним цільовим призначенням, далі потрібно пропрацювати усі важливі етапи, домовитися з ТГ, визначити можливість проведення усіх необхідних інженерних мереж тощо.

«Вкотре переконуємося, що виходи до кордонів та безпековий фактор є беззаперечними перевагами, адже це одні з причин, чому німецька інвестиційна компанія розглядає наш регіон», – наголосив Василь Іванчо.

За його словами, організація вже має низку успішно реалізованих та інтегрованих проєктів з розробки сонячних парків і водневих установок у Німеччині, країнах Східної Європи й на Балканах, тому цей досвід буде цікавим для нашого краю.

«Дякуємо за таку увагу до Закарпаття та візит. Комунікацію в цьому напрямку продовжуємо, тож сподіваємося на плідну співпрацю надалі», – додав заступник очільника області.







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00