Проведено чергове засідання комісії ТЕБ та НС

2023-11-29 09:15:32
У Тячівській РВА відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його в.о.начальника районної військової адміністрації Вадим Носа.

На порядку денному розглянуто сім питань.

Обговорили питання забезпечення організаційних та практичних заходів  стосовно створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів, студентів та працівників протягом навчального року.

Особливу увагу члени комісії приділили питанням створення добровільних формувань цивільного захисту, а також створення та організації роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту.

В результаті обговорення було прийнято рішення:
- ініціювати на розгляд голів територіальних громад району питання щодо створення добровільних формувань цивільного захисту на тимчасовій основі з метою проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в першу чергу пов’язаних із збройною агресією російської федерації проти України: розбору завалів, рятування людей, надання допомоги потерпілим, розвантаження гуманітарних вантажів та інших заходів;

- керівникам громад взяти під особистий контроль діяльність консультаційних пунктів та забезпечити оформлення наглядовими просвітницько-інформаційними матеріалами з питань захисту життя і здоров’я людини в надзвичайних ситуаціях (стенди, рекомендації, пам’ятки, брошури тощо).

Серед важливих питань: ситуація на дорогах району, зокрема в населених пунктах Бедевля, Тересва, Нересниця.

Вадим Носа наголосив присутнім на засіданні представникам Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» на необхідності вжиття заходів та покращення стану доріг на вказаних ділянках.

За результатами засідання комісії прийнято відповідне протокольне рішення.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00