Понад 200 спортивних ігор провели на Закарпатті в межах другого етапу загальнонаціонального проєкту Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги

2024-02-23 20:30:16
Територіальний тур стартував 5 лютого й успішно триває в регіоні.

32 громади нашої області вже проводять власні змагання та визначають переможців, які виступатимуть на районному рівні. Про це на брифінгу розповіла директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець.
«Другий етап полягає у тому, що ми повинні відібрати найкращі, найсильніші, найспритніші команди, які будуть змагатися на рівні районних змагань. Після цього вони потраплять на обласний етап, де буде відбір на всеукраїнський тур», – зауважила Марʼяна Марусинець.

Також вона відзначила навчальні заклади Мукачівської, Ужгородської, Виноградівської, Берегівської, Королівської, Великобичківської, Батівської, Великоберезнянської, Іршавської, Горондівської та інших громад, які провели змагання з волейболу, баскетболу, чирлідингу і вже мають переможців, котрі далі будуть змагатися на третьому етапі.

За її словами, проєкт сьогодні об’єднує дітей і дає їм можливість проявити себе. Ця ініціатива допомагає виховувати у школярів силу волі, відповідальність, уміння працювати в команді, а також розвиває лідерські якості.

Директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА нагадала, що до участі в президентських змаганнях від Закарпаття зареєструвалося понад 1830 шкільних команд з усіх доступних видів спорту – волейболу, баскетболу, футзалу, чирлідингу та спортивного орієнтування.

Детальніше про перебіг другого етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Закарпаття дивіться у відео: https://youtu.be/YvV5DlJ9yiU.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00