48 млрд грн — потенційний антикорупційний та економічний ефект сервісів Дії: дослідження The Brookings Institution

2024-02-23 21:21:02
Цифровізація знищує бюрократію, черги, паперову тяганину й усуває корупцію. А ще це швидка реакція на виклики сьогодення і доставка держсервісів, які на часі. Це надихає весь світ і є основою для побудови win-win відносин з нашими партнерами.

The Brookings Institution — американський найпрестижніший аналітичний центр у світі, опублікував дослідження про цифрову стійкість України в умовах війни. Він проаналізував наш шлях від реєстрів на папері до першої у світі держави у смартфоні. А ще перерахував особливо важливі уроки для світу, які можна перейняти з досвіду цифровізації України.
 
Дієві цифри з дослідження:
- 16,3 млрд грн — реальний антикорупційний та економічний ефект послуг у Дії за 2 роки 
- 48 млрд грн — потенційний антикорупційний та економічний ефект послуг у Дії  
- 2+ млрд грн — допомога державі з військових облігацій у Дії 
- десятки онлайн-сервісів, запущених під час повномасштабної війни, які допомагають українцям у найскладніших ситуаціях.

Дослідження Ukraine: Digital resilience in a time of war реалізували Джордж Інграм — старший науковий співробітник Брукінгського інституту, Почесний Голова Коаліції глобального лідерства США, Співголова Modernizing Foreign Assistance Network, а також Прія Вора — CEO Digital Impact Alliance, наукова співробітниця Брукінгського інституту, засновниця Future State; за підтримки USAID, UК aid, Eurasia Foundation, GIZ, SIDA, UNICEF та Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00