Громади Закарпаття можуть узяти участь у конкурсі «Кращі туристичні села», який проводить Всесвітня туристична організація ООН

2024-02-28 11:19:22

Кандидатів від України відбиратиме спеціально створена при Державне агентство розвитку туризму України комісія з незалежних експертів, які оцінюватимуть заявки відповідно до вимог UN Tourism. Загалом від кожної країни на конкурсі можуть бути представлені не більше 8 учасників.

Ознайомитися з положенням, критеріями та інструкцією до заповнення заявки можна за посиланням http://surl.li/qzynk

Прийом заявок триває до 10 березня 2024 року. 

Документи потрібно надіслати на електронну адресу dart@tourism.gov.ua із зазначенням у темі листа «Конкурс The Best Tourism Villages».

Учасники, які пройдуть відбір в Україні, будуть подані на розгляд незалежної зовнішньої Консультативної ради при UN Tourism, до складу якої входять експерти з різних галузей. Вони оцінюватимуть заявки відповідно до трьох основних ознак сталого розвитку територій: економіка, соціальна сфера та навколишнє середовище.

Список сіл, які пройшли відбір, буде оголошений на офіційних ресурсах UN Tourism та ДАРТ у третьому кварталі поточного року. Це вперше Україна може бути представлена на всесвітньому конкурсі «Кращі туристичні села».

Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00