Про перебіг проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Тячівщині говорили сьогодні на нараді з представниками закладів освіти територіальних громад району

2024-03-14 13:47:33

Про перебіг проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Тячівщині говорили сьогодні на нараді з представниками закладів освіти територіальних громад району під головуванням заступника очільника Тячівської РВА Вадима Носи. 

«Пліч-о-пліч» - це спільна ініціатива Офісу Президента, Міністерства освіти та науки, а також Міністерства молоді та спорту, основною метою якого є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти.

У Тячівському районі заклади освіти активно підтримали ініціативу та долучилися до участі у проєкті. Наразі добігає до завершення другий (територіальний) етап змагань. Опісля переможці змагатимуться за першість на рівні району.

На нараді було проаналізовано хід проведення шкільних ліг на території кожної громади та обговорено проблемні питання. Напрацьовані подальші кроки ефективної організації та проведення третього (районного) етапу змагань, який, відповідно до регламенту, відбудеться у квітні поточного року.

Начальник управління освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Мар’яна Попович акцентувала на важливості висвітлення проведених заходів на офіційних веб-сайтах громад та соціальній мережі інтернет, а також на дотриманні правил безпеки під час проведення змагань. 

Своєю чергою, Вадим Носа, наголосив на активізації спільної роботи в цьому напрямку.

Нагадаємо, що «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це наймасштабніші змагання серед школярів. Вони відбуваються під гаслом «Разом переможемо».

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00