Позапланове засідання комісії з питань ТЕБ та НС

2024-03-29 12:25:22
Під головуванням заступника начальника Тячівської РВА Вадима Носи відбулось позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

У першу чергу обговорили питання вжиття заходів з протидії загрозам і реагуванням на надзвичайні ситуації у природних екосистемах оскільки, з приходом весни, через активізацію проведення населенням сільськогосподарських робіт, спалювання сухостою, сміття та залишків рослинності, зростає загроза виникнення пожеж.

Під час засідання також йшлося про забезпечення належного рівня безпеки громадян від негативного впливу надзвичайних ситуацій – пожеж, а також про необхідність створення нових та належної підтримки існуючих, місцевих пожежно-рятувальних підрозділів, на території району.

Щодо результатів перевірок фонду захисних споруд цивільного захисту за І квартал 2024 року, Комісією визначено ряд заходів для приведення укриттів у відповідність до вимог чинного законодавства.

Окремо розглянули питання ефективності проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях району при виконанні завдань цивільного захисту в особливий період, відпрацюванні практичних навичок, злагодженості дій під час проведення заходів з цивільного захисту, проведення аварійно-рятувальних робіт, а також перевірки готовності до дій за призначенням за участю фахівців відділу цивільного захисту Тячівського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області з допуском персоналу підприємства, установи, організації до проведення СОН, СОТ.

Не обійшли увагою також ряд інших, не менш важливих, питань.

Відповідно до протокольного рішення Комісії, за підсумками засідання, а також заслухавши інформації із питань порядку денного, були прийняті відповідні рішення.

Пресслужба Тячівської РВА


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00