Голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук привітав тячівців з Днем міста

2018-09-15 19:23:02

Сьогодні 15.09.18 голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення  Дня міста Тячів. З головної сцени очільник району висловив щирі вітання присутнім на святі:


- Шановна тячівська громадо! Щиро вітає вас з днем народження міста Тячів. Міста, яке сьогодні є прикрасою нашого району і прикладом того,  як потрібно розвиватися і працювати на благо громади, - наголосив очільник району.
Відтак висловив вдячність всім, хто живе і працює та своїми знаннями і здобутками примножує добру славу міста Тячів. Тим, хто захищає наші кордони на Сході,  хто прикладає свої зусилля для розбудови міста і рідної країни.
А також вручив почесні грамоти державної адміністрації - головному редактору міської газети "Тячів" Іванні Фіцай, медичній сестрі Тячівської РЛ№1 Ганні Шваб та цінний подарунок  депутату Тячівської районної ради Василю Кус .
З Днем міста всіх присутніх привітали також Тячівський міський голова Іван Ковач, заступник голови Закарпатської державної адміністрації Володимир Колесніков, заступник голови районної ради Ігор Грабарь, представники місцевого духовенства, міст-побратимів та офіційних делегацій.
Упродовж свята на центральній вулиці міста тривала виставка художніх робіт місцевих митців і фотографів, різноманітні майстер-класи, тривала торгівля та масові гуляння. А на тячівській сцені виступали чисельні учасники художньої самодіяльності, аматори сцени та зіркові артисти української естради.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00