Увага важлива інформація!

2019-11-11 10:16:05


Осінньо-зимовий період характерний тим, що населення використовує для обігріву житла неякісні електрообігрівальні прилади, частенько – саморобного виготовлення, що призводить до трагедії.

У квартирах і житлових будинках, що мають пічне опалення, не звертається увага на виконання вимог пожежної безпеки як при влаштуванні печей, так і при їх експлуатації. Пожежі найчастіше відбуваються внаслідок появи у цегляній кладці тріщин, у результаті застосування для розпалювання горючих і легкозаймистих рідин, випадання з топки або зольника палаючих вугіль.

Якщо у вашому житлі холодно, радимо використовувати для опалювання приміщень тільки електрообігрівачі заводського виробництва.

Перед початком опалювального сезону огляньте печі і димарі: чи справні вони, чи не мають тріщин а також обов’язково очистите їх від торішньої сажі.

Не перевантажуйте електромережу, включаючи одночасно декілька потужних побутових електроприладів, використовуйте запобіжники, що тільки калібруються.

Шановні батьки! Приділіть увагу нагадуванню правилам безпечної поведінки. Розкажіть дітям про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома. Навчіть правилам безпечного використання газових та електричних приладів. Безпека дітей залежить в першу чергу від батьків! Спілкуйтеся із дітьми, навчайте їх основам безпеки життєдіяльності, виховуйте культуру безпечної поведінки.

Якщо виникла пожежа чи інша надзвичайна ситуація негайно викликайте оперативно-рятувальну службу за телефоном 101. Зателефонувавши, обов’язково вказуйте точну адресу місця події, прізвище і номер телефону того, хто повідомив.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00