Анатолій Полосков провів робочу зустріч із Крістіною Квін, тимчасовою повіреною у справах США

2021-09-15 12:38:58
Сьогодні голова облдержадміністрації Анатолій Полосков разом із заступником очільника області Іштваном Петрушкою провели робочу зустріч із Крістіною Квін, тимчасовою повіреною у справах США в Україні.Сьогодні голова облдержадміністрації Анатолій Полосков разом із заступником очільника області Іштваном Петрушкою провели робочу зустріч із Крістіною Квін, тимчасовою повіреною у справах США в Україні.
«Важливість такого знайомства і особистого спілкування неможливо переоцінити, адже від Сполучених Штатів Америки є постійна підтримка та увага до Закарпаття.
США були і залишаються нашим надійним партнером та одним із ключових інвесторів в економіку громад та області загалом», – підкреслив очільник краю.
У межах зустрічі сторони обговорили результати низки успішно реалізованих проєктів, які, за словами Анатолія Полоскова, вже стали чудовим прикладом такого партнерства.
Йшлося також про поточну соціально-економічну ситуацію в регіоні, зокрема й в умовах децентралізації, про втілення і запуск нових спільних ініціатив у галузі туризму, культури та освіти.
Керівник області поділився з пані тимчасовою повіреною у справах США результатами та перспективами успішного втілення в нашому регіоні національних проєктів Президента України Володимира Зеленського щодо оновлення дорожньої, прикордонної, соціальної та медичної інфраструктури, програми «Велика реставрація» та впровадження сучасних цифрових інструментів чи не у всіх сферах суспільного життя.
«Щиро вітаю пані Крістіну Квін на Закарпатті!
Це саме той куточок світу та України, який точно запам’ятається краєвидами, культурою, традиціями та гостинними людьми», – додав Анатолій Полосков.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00