Автошлях, що є частиною амбітного проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» – «Мале карпатське коло», ремонтують три підрядні організації.

2021-10-20 19:00:03
Продовжується ремонт однієї з найпроблемніших доріг місцевого значення – О 070603 Синевир – Колочава – Буштино. У межах цього маршруту ведуться роботи одразу на трьох ділянках, які є частиною амбітного проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» – «Мале карпатське коло». Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.
Протяжність автошляху становить 66 км. Трохи більше 3 км вдалося відновити у 2020 році. До кінця поточного року цю дорогу планують відновити повністю. 
«Аби встигнути все, коли кожен сприятливий для ремонту доріг день на вагу золота, на маршруті працюють три підрядні організації», – зазначив Мирослав Білецький.
За його словами, продовжуються роботи у с. Колочава. Тут повністю влаштували асфальтобетонне покриття, залишилося зробити кільцеву розв'язку у межах села, нанести дорожню розмітку, влаштувати тротуари, бар’єрне огородження та встановити дорожні знаки.
На відрізку більш ніж 3,5 км провели роботи з відновлення основи, що втратила несучу здатність, прочистили та влаштували кювети. Водночас тривають підготовчі роботи з укладання основи дорожнього покриття у с. Драгово. Попереду – влаштування шарів асфальтобетонного покриття.
Третій відрізок у роботі – ділянка в селі Буштино в напрямку Чумальова. Тут підрядна організація влаштовує шар дорожнього одягу з крупнозернистого асфальтобетону.
Відповідно до проєктної документації у межах капітального ремонту на автошляху не лише якісно відремонтують дорожнє полотно, тут також встановлять нове бар’єрне огородження, тротуари, влаштують кювети та узбіччя.
«Відремонтована дорога О 070603 Синевир – Колочава – Буштино  стане одним із тих маршрутів, які допоможуть відкрити Закарпаття та його перлини для мешканців інших областей і країн», – зауважив перший заступник очільника краю.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00