Президент Володимир Зеленський підбив підсумки двох років «Великого будівництва» на Закарпатті

2021-10-27 15:39:24
Президент Володимир Зеленський, який у жовтні 2019 року ініціював програму «Велике будівництво», підбив підсумки перших двох років реалізації програми на Закарпатті. Відповідне відео оприлюднено на сторінці Глави держави у Facebook.
«Два роки тому я анонсував програму «Велике будівництво». Нові дороги, лікарні, школи, садочки, стадіони, басейни, ЦНАПи, культурні об’єкти та ще багато іншого – результат, на якому ми не збираємося зупинятися. І для мене вкрай важливо, щоб його відчував кожен регіон – на заході й на сході, на півдні, півночі і в центрі нашої прекрасної України», - зазначив Володимир Зеленський.
Зокрема, у Закарпатті за цей час реконструйовано і побудовано 46 лікувальних закладів, 13 шкіл та садочків, 562 км доріг.
Президент підкреслив, що Закарпатська область межує з чотирма країнами Євросоюзу, тут розташована найвища точка України і географічний центр Європи. Тому розвиток регіону і його туристичного потенціалу за програмою «Велике будівництво» стане ще більш активним.
Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що протягом 2021 року за програмою «Велике будівництво» буде збудовано і відремонтовано 6 500 км доріг і 245 мостів.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00