Завтра в Мукачівській ЦРЛ відкриють модернізоване відділення екстреної медичної допомоги.

2021-10-28 16:44:41
Очільник краю Анатолій Полосков повідомив, що завдання Президента України Володимира Зеленського щодо будівництва нових приймальних відділень в області у межах ініціативи Глави держави «Велике будівництво» виконано.
«Щойно отримали відповідні експертні документи, які засвідчують, що останнє з переліку реконструйованих та збудованих приймальних відділень готове до початку роботи. Мова про відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Мукачівської ЦРЛ», – зазначив Анатолій Полосков.
Загалом завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського в області модернізовано, побудовано та реконструйовано у визначені терміни вісім приймальних відділень.
Йдеться про відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги в Тячеві, Хусті, Ужгороді, Берегові, Виноградові, Воловці, Рахові та Мукачеві.
Голова облдержадміністрації наголосив, що за цим показником Закарпаття одне з кращих в Україні.
Відділення, яке завтра відкриє свої двері для мешканців Мукачівської громади, завершить цей, без сумніву, успішний і потрібний проєкт щодо будівництва сучасних приймальних відділень.
«Щиро дякуємо Президенту України Володимирові Зеленському за увагу до Закарпаття, реальну ефективну реформу та неймовірний прогрес, якого досягла область за останні роки за всіма напрямками.
Продовжуємо виконання і реалізацію завдань та проєктів Глави держави на території області.
Дякуємо громадам за співпрацю та всебічну підтримку», – наголосив Анатолій Полосков.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00