На Тячівщині пройшли урочистості з нагоди Дня Національної поліції України

2018-07-04 11:25:46
   
 
Згідно з Указом Президента України День Нацполіції України запроваджений в квітні поточного року і щорічно відзначатиметься 4 липня.  Відтак, сьогодні, 4  липня 2018 року в приміщенні Тячівського відділу поліції відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.
     З професійним святом представників поліції району прийшли привітати голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, заступник голови районної ради  Ігор Грабарь, заступник голови Тячівської ОТГ Іван Клебан, начальника Тячівського відділу поліції Янош Дорчинець, керівник Тячівської місцевої прокуратури Іван Швед, начальника райвідділу СБУ Василь Дурневич та голова Тячівської ветеранської організації пенсіонерів правоохоронних органів Михайло Немеш.
 Насамперед, учасники зібрання вшанували пам'ять правоохоронців, які загинули під час виконання професійних завдань .
   До працівників Тячівського відділу поліції   з вітальним словом звернувся   голова райдержадміністрації Василь Дем’янчук, який наголосив на тому, що служба працівників поліції ніколи не буде легкою, адже вона вимагає від кожного зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви. А також висловив працівникам відділу вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість Українському народові, та побажав і надалі мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів Тячівщини.
      З нагоди свята  голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук вручив відзнаки кращим фахівцям Нацполіції району. Так за  високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення охорони громадського порядку та боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності, правопорядку та з нагоди відзначення 3-ї річниці Дня Національної поліції України нагороджено грамотою Тячівської районної державної адміністрації: старшого лейтенанта поліції Василя Волоса, лейтенанта поліції Ярослава Лету, старшого лейтенанта поліції Олену Мартинич, майора поліції Миколу Подвича, сержанта поліції Анатолія Шетелю.
   З щирими словами привітань на адресу винуватців свята звернувся і заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, який
вручив грамоти працівникам відділу поліції.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації









РДА
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00