Закарпатські рятувальники отримали цінні подарунки від колег з Чеської Республіки

2018-07-13 10:49:13


   Вчора, 13 липня рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів отримали приємні подарунки від колег з краю Височина (Чеська республіка), які пригодяться вогнеборцям в роботі. Поважні гості перебувають на Закарпатті з чотириденним робочим візитом перебуває делегація пожежно-рятувальної служби Чеської Республік на чолі з генеральним директором пожежно-рятувальної служби Чеської республіки Драгославом Ріба. 
 
   Під час урочистої церемонії  голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук подякував поважним гостям за сприйняття, яких тячівські вогнеборці отримали цю допомогу,  щиро подякувавши за подарунки і наголосив, що збільшення пожежної техніки в гарнізоні дозволить підвищити протипожежний захист мешканців громади, а відтак, захисні шлеми допомагатимуть бійцям ДСНС  під час гасіння пожеж. Для рятувальників Тячівського гарнізону ДСНС чеські колеги подарували 15 сучасних пожежних касок. Отримали подарунки вогнеборці завдяки співпраці начальника Управління ДСНС України в Закарпатській області Романа Гудака з поважними гостями та колегами.
   Також гості мали змогу ознайомитися із технікою, обладнанням та спорядженням, яке використовують українські рятувальники для ліквідації різного роду надзвичайних подій та ситуації. Закарпатські бійці ДСНС залюбки розповідали чехам про свої трудові будні.












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00