​На Тячівщині відзначили День захисника України

2018-10-12 09:48:01


11 жовтня у кінотеатрі ім. Т. Шевченка  відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня захисника України.
У залі зібралися керівництво районної та міської влади, волонтери, учасники АТО та бойових дій Тячівщини громадськість та всі бажаючі.


Захід розпочався урочистим звучанням Гімну України, після чого відбулося покладання квітів до пам'ятника Героям небесної сотні, воїнам-визволителям, та до меморіальної дошки загиблого у зоні АТО, Романа Козички. Його здійснили представники Тячівської районної державної адміністрації, районної ради, міської ради, громадських організацій «Патріот» і «Мама учасників АТО». Відтак ведуча Ганна Сасин запросила до слова голову Тячівської райдержадміністрації Василя Дем'янчука. Керівник району найперше подякував усім військовослужбовцям, які стали на захист територіальної цілісності країни. І хто ціною власного життя, боронив мир і нашу незалежність. Тож  звернувся  з словами вдячності до присутніх у залі батьків та рідних загиблих Героїв, які віддали за нашу країну найцінніше  - своє життя. Похвальними грамотами та подяками Тячівської РДА, районної та міської ради  було нагороджено учасників АТО і працівників райвійськкомату, районного відділу поліції, які несли службу на сході нашої країни.
Відтак присутні у залі вшанували пам'ять славних синів України  хвилиною мовчання.
        Також з вітальними промовами з нагоди свята виступив секретар Тячівської міської ради Іван Кричфалушій,  заступник голови громадської організації «Патріот Василь Минзат», Тячівський районниї військовий комісар Ігор Тищук та  начальник відділу прикордонної служби «Тячів» Дмитро Куценко.  Для учасників зібрання працівники культури підготували святковий музикальний концерт. 

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації











































Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00