На Тячівщині тривають роботи з ремонту доріг в населених пунктах району

2018-10-12 11:51:35


11 жовтня 2018 року у рамках робочої поїздки по району, голова Тячівської районної державноїадміністрації  Василь Дем’янчук, за участі районного депутата Василя Кушілки проінспектував хід виконання ремонту доріг в населених пунктах району. А саме: с. Криве та Терново до присілка Петрушів.


Як розповів Кривський сільський голова Василь Кучерявий, наданий час дорожниками стелено новий асфальт на центральній дорозі в тих ділянках, які залишились непокритими під час проведення капітального ремонту 2 роки тому. А це 280 і 120 метрів біля сільської ради і школи, у рамках виконання проекту «Тересва-Нересниця». Таким чином центральна дорога с. Криве повністю встелена суцільним асфальтобетонним покриттям.
Посиленими темпами триває капітальний ремонт дороги «Терново –Петрушів», де підрядчик встиляє новий асфальт до гірського присілку Петрушів, в якому проживає більше 2000 населення.
Зі слів сільського голови с. Терново Василя Кустрьо, дорога тут була лише гравійна, що ускладнювало рух і спричиняло незручності місцевим мешканцям. Особливо важко було взимку, коли намерзали кучугури снігу та в дощову погоду, як вона перетворювалась на болото.
Наразі підрядник вкрив новим асфальтом більшу частину шляху, загальна протяжність якого становить майже 2 кілометри. Ускладнюють роботу високі підйоми, які дорожникам доводиться долати не легко. Кошти на ремонти даної дороги виділено з державної субвенції.
 Як наголосив очільник Тячівщини Василь Дем’янчук, ремонт доріг с. Крива та присілку Петрушів покращать умови пересування учасників руху- місцевих мешканців та багаточисельних відвідувачів нашого краю.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00