Закарпаття долучиться до Всесвітньої акції «Walk for Freedom/Хода за свободу». АНОНС

2018-10-16 14:33:54
До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми Міністерство соціальної політики України спільно з Представництвом ГО «Кампанія А21», координатором проектів ОБСЄ в Україні та Представництвом Міжнародної організації з міграції ініціює проведення всеукраїнської інформаційної кампанії щодо проблеми торгівлі людьми, її основних форм та способів втягнення в експлуатацію.
У четвер, 18 жовтня, Закарпаття долучиться до Всесвітньої щорічної акції «Walk for Freedom/Хода за свободу». Так, вуличні акції відбудуться у Берегівському, Хустському, Ужгородському та Мукачівському районах.
У м. Ужгород небайдужі громадяни, волонтери, громадські організації та представники державного сектору розпочнуть захід на пл. Поштовій о 12:00. Маршрут ходи охопить площу Поштову, набережну Незалежності, вулиці Корзо, Волошина, Довженка.
Акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить. Захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві. Минулого року до акції приєдналося 400 міст у 50 країнах світу.
Нагадаємо, що Європейський день боротьби з торгівлею людьми започатковано Європейським Парламентом 18 жовтня 2007 року. Україна була серед перших країн у Європі, яка у 1998 році встановила кримінальну відповідальність за торгівлю людьми.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00