Ряд важливих питань життєдіяльності району розглянуто на понеділковій нараді

2018-10-22 16:23:52
           
Сьогодні, (22.10.18 р) відбулася чергова понеділкова нарада, яку провів голова РДА Василь Дем'янчук. В нараді також взяли участь - перший заступник голови Михайло Полажинець, керівник апарату Богдан Макусій, голова районної ради Іван Фабрицій, керівник Тячівської місцевої прокуратури Іван Швед, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організації району.
           Насамперед про стан пенсійного забезпечення в районі інформував начальник Тячівського пенсійного фонду Сергій Данилич. Загальна кількість пенсіонерів та одержувачів пенсій станом на 01.10.2018 р становить 33455 осіб. За поточний період року всього призначено пенсій 598  нових пенсійних справ, 1016 пенсіонерам проведено індивідуальний перерахунок пенсій за додатково наданими документами, продовжено виплату пенсій по інвалідності та втраті годувальника 520 пенсіонерам, в тому числі призначено 32 пенсійних справ на пільгових умовах, встановлено 106 пенсій за особливі заслуги тощо.
            Про хід осінньої призовної кампанії на Тячівщині, її особливості та прогнози, види відповідальності за ухилення від військової служби та інше розповів заступник військового комісара Констянтин Варі. Так на території району здійснюється ряд заходів із виконання поставки призовників на службу в армію, однак охочих не так уже й багато. На сьогодні на службу в армію відправлено лише 12  юнаків,  із 64  необхідних за плановими показниками. А це дуже малий, можна сказати критичний показник. Тому голова РДА Василь Дем'янчук звернувся до присутніх у залі керівників відповідних служб та правоохоронних органів спільно з військкоматом активізувати роботу в межах своїх повноважень з проведення призову.
            Також на нараді обговорено питання щодо відкриття опалювального сезону, підготовки господарського комплексу та об'єктів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, зокрема що стосується забезпечення запасів піщано-гравійної суміші на випадок надзвичайних ситуацій, ремонту доріг, забезпечення енергопостачання, надання субсидій та адмінпослуг,  землекористування, соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування тощо.
           Вчергове голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук звернувся до керівників структур, які надають послуги населенню та всіх чиновників з метою належного виконання обов’язків та чуйного ставлення до людей.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00