В Усть -Чорній урочисто відкрито філію Дубівської дитячої школи мистецтв

2018-10-23 11:03:50

Минулого тижня відбулася довгоочікувана подія — офіційне відкриття філії школи мистецтв в смт. Усть-Чорна. 


З приводу цього в селище навідалось керівництво району, зокрема,  голова державної адміністрації Василь Дем'янчук та голова районної ради Іван Фабрицій,а також депутат Закарпатської обласної ради Василь Федурцьо, начальник відділу культури РДА Василь Гудак. Їх радо вітали - селищний голова Петро Костяк,  викладачі та вихованці Дубівської школи мистецтв, батьки, місцеві мешканці.
За доброю традицією поважних гостей зустріли хлібом-сіллю, відтак запросили до урочистої церемонії, яка розпочалася звучанням Гімну України у виконанні дитячого оркестру духових інструментів Усть-Чорнянської ЗОШ І-ІІІ ст.    
- Мені щиро хочеться привітати всіх з відкриттям філії музичної школи, яка тут дуже потрібна, бо бачимо скільки у вас є талантів!  - з такими словами звернувся до присутніх на заході очільник району Василь  Дем'янчук. - Це питання давно перебувало у нас на порядку денному і дуже приємно, що воно нарешті вирішилось. Хочу висловити щиру вдячність всім, хто допомагав і сприяв у тому, аби дітки в Усть- Чорній та з інших віддалених гірських сіл мали можливість навчатися музиці та мистецтву.
Також інші поважні гості привітали колектив ДШМ з цією важливою подією, побажали викладачам професійних здобутків, а юним  даруванням - творчих успіхів у навчанні. А як наголосив голова районної ради Іван Фабрицій в гірській глибинці проживає  чимало талановитої молоді, яка прагне навчатись та розвивати свої здібності. Тож відкриття філії дасть можливість дітям з користю проводити дозвілля та збагачуватись  духовно.
Після чого відбулося  символічне перерізання стрічки і всі бажаючі мали змогу оглянути приміщення, де відтепер проходитимуть навчання.
У школі вже  налічується  19 учнів, які раніше відвідували Дубівську ДМШ та опановують гру на баяні й акордеоні, у перспективі - на піаніно. Інструменти встановлено в облаштованих  класах, де напередодні зроблено ремонт та закуплено меблі й весь необхідний інвентар за кошти районного бюджету. 
Загалом створено якнайкращі та комфортні умови для розвитку таланту дітей в позашкільній освіті. З приводу чого було висловлено вдячність за сприяння у відкритті філії  депутатам Закарпатської обласної ради Василю Федурці та Василю Дем'янчуку, районної ради - Івану Фабрицію, дирекції енергетичної компанії  "Ренер", яка закупила музичні інструменти тощо.  
З нагоди свята  вихованці Дубівської ДШМ під керівництвом викладачів підготували концертну програму за участі хеографічного колективу (кер.Марія Макуркіна), інструментального ансамблю (Наталія Дикун), дуету в складі Андріани Золотар та Катерини Сойми, які викладатимуть музику у новій школі. Побажаємо творчих успіхів і натхнення вихованцям та викладачам! 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 


















                              В Усть -Чорній урочисто відкрито філію Дубівської дитячої школи мистецтв!

В Усть -Чорній урочисто відкрито філію Дубівської дитячої школи мистецтв!

В Усть -Чорній урочисто відкрито філію Дубівської дитячої школи мистецтв!

В Усть -Чорній урочисто відкрито філію Дубівської дитячої школи мистецтв!

В Усть -Чорній урочисто відкрито філію Дубівської дитячої школи мистецтв!





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00