У Тячеві відзначили День визволення міста від німецько-фашистських загарбників

2018-10-24 12:30:02

Сьогодні, 24  жовтня у Тячеві відзначили День визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

З цієї нагоди  відбулося урочисте покладанням квітів до пам’ятника герою Степанові Вайді і обеліска воїнам визволителям у міському парку.
Участь у вшануванні воїнів, які загинули визволяючи Тячів від ворога, взяли представники місцевої влади, працівники райдержадміністрації , районної і міської ради, установ та організацій району, військовослужбовці відділу прикордонної служби "Тячів", громадські активісти.
Вони пройшлися до пам'ятних місць урочистою колоною, яку очолили : голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук, міський голова Іван Ковач, в. о. голови районної ради Ігор Грабарь, керуючий справами райради Іван Папп та перший заступник голови міськради Іван Клебан, секретар міськради Іван Кричфалушій.  
Слід нагадати, що 23 жовтня 1944 року місто визволили підрозділи 17-го гвардійського стрілецького корпусу, який входив до складу 4-го Українського фронту.
Учасники заходу вшанували світлу й вічну пам’ять про загиблих воїнів-визволителів, які поклали своє життя заради щасливого майбутнього. їх імена навічно закарбовано на гранітній плиті обеліску в міському парку.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00