На Тячівщині відзначили День працівника соціальної сфери

2018-10-31 09:52:42

       


Професійне свято працівників соціальної сфери України відзначається щорічно у першу неділю листопада.


Відтак 30 жовтня  напередодні цього дня, в районній державній адміністрації  за участі керівника району Василя Дем’янчука,  першого заступника голови державної адміністрації Михайла Полажинця та інших представників структурних підрозділів державної адміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери.
      Насамперед до присутніх у залі звернувся начальник Тячівського УСЗН Василь Бонка, який побажав своїм колегам  міцного здоров’я, добра та успіхів у роботі.
      Надалі з вітальною промовою виступив голова державної адміністрації Василь Дем’янчук, який також привітав  працівників соціального захисту.
        - Величезне психологічне навантаження лягає саме на Вас. Потрібно знайти підхід до кожного, з розумінням віднестись до проблеми і дати зрозуміти, що є увага і клопотання. В багатьох випадках вам доводиться вислуховувати і критику. Розумію наскільки відповідальна це робота, тим більше зараз, коли у країні війна, інваліди, сім’ї загиблих, воїни, які потребують психологічної, моральної й матеріальної підтримки. І це все треба поєднати і пояснити людям. Повторюсь, це величезне психологічне навантаження на ваші душі, але ви з честю із цим справляєтесь. І вам за це – сердечне велике дякую, – зазначив Василь  Юрійович.
        Також Василь Дем’янчук вручив грамоти окремим працівникам за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, 
вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята.
        До вітальних слів та нагородженнями грамотами також приєдналися керуючий справами Тячівської районної ради Іван Папп  та керуюча справами, секретар виконкому  Тячівської міської ради Ольга Решетар. Вони побажали працівникам соціальної сфери творчого натхнення, щоб завжди у роботі супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00