Оголошення конкурсу головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Тячівської РДА

2018-11-05 10:55:03
                                                                           ЗАТВЕРДЖЕНО
                                                                           наказ керівника апарату
                                                                           державної адміністрації
                                                                             від _02.11.2018_ №_151-к_
УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії „В”- головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Тячівської районної державної адміністрації
Загальні умови
Посадові обов'язкиЗабезпечує реалізацію державної політики з питань ведення єдиного Державного реєстру виборців України, зокрема у Тячівському районі, застосування чинного законодавства та запобігання порушень вимог під час виконання покладених на відділ завдань і обов’язків.
Забезпечує виконання Конституції України та Законів України, актів Президента та Кабінету Міністрів України, Центральної виборчої комісії та інших нормативно правових актів, доручень голови обласної та районної державної адміністрацій, перспективних і поточних планів відділу.
 Забезпечує виконання на відповідній території Закону України  „Про Державний реєстр виборців”, Законів України про вибори та референдуми з питань, що стосуються діяльності відділу ведення Реєстру.
Забезпечує в межах своїх повноважень зберігання інформації з обмеженим доступом відповідно до законодавства.
Забезпечує ведення Реєстру, що передбачає проведення організаційно-правової підготовки та виконання в режимі записування таких дій: внесення запису про виборця до бази даних Реєстру; внесення змін до персональних даних виборців, що містяться в базі даних; знищення запису Реєстру на підставах і у спосіб, що встановлені Законом України „Про Державний реєстр виборців”    та рішення розпорядника Реєстру, прийнятими згідно Закону, з використанням візуального та автоматизованого контролю за повнотою та коректністю персональних даних Реєстру.
 Веде облік усіх дій щодо зміни бази даних Реєстру, в порядку та за формою встановленими розпорядником Реєстру.
Забезпечує захист Реєстру під час його ведення, в тому числі дотримання вимог функціонування комплексної системи захисту інформації в автоматизованій інформаційно-телекомунікаційній системі «Державний реєстр виборців»
 Виконує функцію оператора інформаційно-телекомунікаційної системи відділу ведення Державного реєстру виборців відповідно до вимог інструкції оператора інформаційно-телекомунікаційної системи, координує свою роботу з службою  розпорядника Реєстру.
 Визначає на підставі відомостей про виборчу адресу виборця номер виборчого округу, округу з референдуму (зазначає           закордонний округ) та номер виборчої дільниці, дільниці референдуму, до яких відноситься виборець.
В установленому порядку розглядає звернення громадян з питань, пов’язаних з діяльністю відділу а також проводить у разі потреби перевірки відомостей про особу, зазначених у заяві про включення до Реєстру чи зміну її персональних даних, внесених до Реєстру.
Надсилає на виборчу адресу виборця повідомлення про його включення або внесення змін до виборчої адреси виборця за формою встановленою розпорядником Реєстру.
Надсилає відповідну інформацію з Реєстру, на письмовий запит виборця, поданий у встановленому Законом порядку.
Здійснює періодичне поновлення, а також уточнення персональних даних Реєстру.
 Забезпечує у разі призначення виборів чи референдумів, складання, уточнення та виготовлення списків виборців на виборчих дільницях, дільницях референдуму відповідно до законодавства.       
Виготовляє іменні запрошення виборцям на вибори чи референдуми у випадках передбачених законодавством.
 Отримує від дільничних виборчих комісій відомості про зміни, внесені до уточнених списків виборців, для опрацювання в установленому Законом порядку. 
Проводить перевірку звернень  політичних партій, розглядає запити виборчих комісій в установленому Законом порядку.
Надає необхідну інформацію на запит суду стосовно уточнення відомостей про виборця у зв’язку з розглядом адміністративної справи щодо уточнення списку виборців.      
Надає у встановленому законом порядку статистичну інформацію про кількісні характеристики виборчого корпусу на підставі відомостей Реєстру.
 Проводить перевірку некоректних відомостей Реєстру, виявлених розпорядником Реєстру.
Формує подання до Центральної виборчої комісії щодо виборчих дільниць, які існують на постійній основі, за відомостями, наданими суб’єктами їх внесення.
 Здійснює облік виборчих дільниць, які утворені на постійній основі та веде їх картографічний облік.
Вносить до Реєстру дані про номери і межі одномандатних, територіальних виборчих округів після отримання від територіальних виборчих комісій рішення про утворення таких округів.
 Передає до Центральної виборчої комісії зміст рішень та повідомлення виборчих комісій у передбаченому законодавством випадках.
Виконує інші функції і доручення відповідно до законодавства, необхідні для виконання покладених на нього завдань
Умови оплати праціПосадовий оклад – 4100,00  грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посадуБезстрокове призначення на посаду
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі та строк їх подання1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
4) копію (копії) документа (документів) про освіту;
5)  оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою
6) заповнену особову картку встановленого зразка;
7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби
Місце, час та дата початку проведення конкурсу27 листопада 2018 року, початок о 10.00 год.
 90500, м. Тячів. вул. Незалежності,30, 3-й поверх, каб.304.
Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу
Козуряк Ольга Альбертівна
(03134) 33067
kadritrda@i.ua
Кваліфікаційні вимоги
ОсвітаВища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра
Досвід роботи---------
Володіння державною мовоюВільне володіння державною мовою
Вимоги до компетентності
ВимогаКомпоненти вимоги
1.Необхідні особистісні якостіКомунікація та взаємодія
2. Стратегічне бачення, мисленняУміння прогнозувати виникнення проблемних ситуацій і продумувати можливі шляхи їх вирішення
3. Уміння працювати з комп’ютеромВолодіння комп’ютером на середньому рівні


Професійні знання
ВимогаКомпоненти вимоги
1 .Знання законодавстваЗнання:
Конституція України;
Закон України „Про державну службу”;
Закон України „Про запобігання корупції”
2.Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)Закон України „Про місцеві державні адміністрації”
Закон України  „Про місцеві вибори”
Закон України  „Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”
Закон України  „Про державний реєстр виборців”
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00