Глава Уряду пропонує переходити на середньострокове планування розвитку країни і визначає ключові пріоритети на наступні періоди

2018-12-04 09:34:06
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман наполягає на переході на середньострокове планування розвитку країни, яке базуватиметься на досягненні ключових цілей реформ і не обмежуватиметься одним роком у часовому вимірі.
Про це Глава Уряду сказав під час першого форуму «Партнерство заради розвитку», який зібрав представників ключових організацій та урядів країн-партнерів України.
«Реформи мають бути послідовними і системними. Тож ми плануємо схвалити рішення про середньострокове планування, яке не буде обмежуватися одним роком», – сказав Володимир Гройсман.
Звертаючись до учасників форуму, Глава Уряду визначив основні напрямки, які будуть у центрі уваги Уряду у 2019 році. Він розділив їх на кілька блоків.
Перший – економічне зростання. Він включає продовження змін і поліпшення ділового клімату шляхом запровадження розумної регуляторної політики, підвищення ефективності управління держкомпаніями, приватизації, розвитку інфраструктури і реформи енергосектора.
Другий блок – підвищення ефективності держуправління. «Незмінним для нас є продовження децентралізації і продовження реформи держслужби. Ми перезавантажуємо всю систему держуправління», - сказав Володимир Гройсман.
Третій блок – підвищення якості життя людей і інвестиції в розвиток людського капіталу. І тут важливим є продовження реформ освіти та медицини.
Блок четвертий – безпека і оборона держави. Він включає зміцнення обороноздатності, верховенство права та боротьбу з корупцією.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00