Вітання з Днем місцевого самоврядування!

2018-12-07 10:14:08
Щиро вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і територіальні громади Тячівщини з Днем місцевого самоврядування!

Шановні колеги, вам випала доля працювати у непростий період реформування, однак пріоритетом вашої діяльності були й будуть інтереси земляків. Ви успішно реалізуєте заходи з децентралізації влади, справляєтеся з новими повноваженнями, ефективно розпоряджаєтеся коштами.
Висловлюємо вам слова подяки за нелегку, відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальних громад, − саме вона є складовою частиною стабільності й процвітання нашої держави та району,  достатку кожної родини.
Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісному співробітництву з громадськістю вдається вирішувати чимало складних питань, що чекали розв’язання роками, реалізовувати багато перспективних планів та задумів.
Тож сил і наснаги вам на добрі справи, впевненості у кращому майбутньому рідної України, порозуміння та єдності задля щастя і благополуччя українського народу.
З, повагою
голова державної адміністрації Василь Дем’янчук та голова районної ради Іван Фабрицій

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00