У Тячеві відкрито сервісний центр МВС (фото)

2018-12-27 15:14:58
Cьогодні  27.12.18 в м. Тячів  відбулося офіційне відкриття сервісного  центру  МВС (у приміщенні колишнього МРЕВ) , де відтепер можна швидко зареєструвати авто або отримати посвідчення водія та інші послуги. 
З приводу такої важливої події в Тячів навідалось керівництво регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області - начальник Михайло Місарош та заступник Михайло Бойчук. 
Привітати колектив та відвідувачів прийшли також  голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук та голова районної ради Іван Фабрицій, міський голова Іван Ковач, депутат Закарпатської облради Василь Федурцьо та ін. 
Насамперед регіональне  керівництво висловило щиру вдячність керівництву МВС, районним очільникам  та міському голові за сприяння та підтримку в облаштуванні приміщенні та відкритті центру. Адже кошти для цього було виділено як з міністерства,  районного так і місцевого бюджету.  Також було наголошено, що це вже 3-ій оновлений сервісний центр МВС в Закарпатті, найближчим часом планується відкриття ще 3 сервісних центрів в Закарпатській області.
Відтак  присутніх привітав голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук та голова районної ради Іван  Фабрицій, які також вручили колективу та начальнику сервісного центру Івану Довгунику відзнаку голови Закарпатської ОДА "За заслуги перед Закарпаттям" , подяку від РДА, подяку "За допомогу в антитерористичній  операції та подяку від депутатського корпусу Тячівської райради.
- Я хочу подякувати всім,  хто долучився до цього заходу,  адже відтепер мешканці міста та району зможуть отримувати кваліфіковану допомогу і необхідні  якісні послуги , - наголосив Василь Дем'янчук.  
Як розповів начальник сервісного центру Іван Довгуник  відтепер можна швидко зареєструвати авто, замінити необхідні дані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу або ж замінити посвідчення водія. Усі послуги займатимуть від 30 хвилин до 2 годин. 
У сервісному центрі працюють 5 адміністраторів у відкритому сучасному опен-спейсі.   Новий центр оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, також тут є планшет для оцінки якості надання послуг і  веб-камера, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в онлайн-режимі можна переглянути процес обслуговування і завантаженість центру.  
Як було також наголошено під час відкриття Тячівського центру , 21 грудня  2018 року в Україні запрацював Електронний кабінет водія. Відтепер кожен може дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.
Онлайн-сервіс доступний на сайті e-driver.hsc.gov.ua та на Урядовому порталі kmu.gov.ua у розділі «Електронні послуги». Доступ до е-Кабінету здійснюватиметься за допомогою цифрового підпису, BankID або MobileID.
Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua або на офіційній сторінці в Фейсбук. За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.
Тячівський сервісний центр МВС знаходиться а адресою: м. Тячів, вул. Промислова, 6.,  працює  без обідньої   перерви, понеділок та неділя – вихідні дні.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 




















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00