Депутати Тячівської районної ради зібрались на позачергову сесію

2018-12-29 13:18:25
У п'ятницю, 28.12.18 р відбулося пленарне засідання шістнадцятої позачергової сесії Тячівської 
районної ради VІІ скликання, яке провів голова райради Іван Фабрицій. 


Участь, окрім депутатів, також взяли - в.о. голови Тячівської  РДА  Михайло Полажинець, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, керівники управлінь та структурних підрозділів РДА та ін. Із 42 на засіданні були присутніми 24 депутати районної ради. 
Перед початком сесії Іван Фабрицій вручив нагороди деяким депутатам. Після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих на Сході українських бійців. 
Відтак як оголосив головуючий Іван Фабрицій, за пропозицією районної державної адміністрації на порядок денний шістнадцятої позачергової сесії виноситься одне питання: «Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік», яке депутати прийняли за основу.  
З інформацією виступив  начальник фінансового управління районної державної адміністрації В'ячеслав Стойка, який наголосив, що такі зміни необхідно внести, аби не допустити заборгованість із виплати заробітної плати технічним працівникам освітніх закладів та ДНЗ.  Оскільки кошти з державного бюджету для покриття цих витрат поки що не надійшли. Очікується перевиконання районного бюджету, проводиться моніторинг поступлень і до кінця року ще буде проведено відповідний перерозподіл. 
За результатами голосування дане рішення депутати прийняли одноголосно. Керівництво району висловило вдячність народним обранцям за оперативність та порозуміння і  привітало всіх з наступаючими  новорічно-різдвяними святами.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00