Тячівські рятувальники регулярно проводять рейди з метою донести до людей правила пожежної безпеки (ФОТО)

2019-01-25 09:57:00
Пониження температури повітря, що фіксується на Закарпатті, змушує мешканців краю інтенсивно грітися, нерідко забуваючи про дотримання елементарних правил безпеки.

Тож зараз суттєво збільшується вірогідність виникнення пожеж в оселях громадян. Для того, аби нагадати про те, що правила пожежної безпеки - це досить просто, рятувальники Виноградівського та Тячівського районів провели рейди житловим сектором м. Виноградів та смт Буштино. 

Під час заходу, усім, з ким вдалося поспілкуватись, нагадували правила пожежної безпеки, серед яких найважливіше – дотримання правил влаштування і експлуатації теплогенеруючих приладів та пічного опалення. Також розповіли про небезпеку, яку несе у собі чадний газ. Фахівці ДСНС наголосили, як правильно діяти у разі виникнення пожежі у будинку та нагадували про небезпеку тонкої криги.  

Далі рятувальники обійшли усі заклади із масовим перебуванням людей (магазини, поштові відділення, амбулаторії, тощо) та нагадали персоналу про основні вимоги до пожежної безпеки під час опалювального сезону, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.












Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00