На особистий прийом громадян до голови РДА Василя Дем'янчука звернулися мешканці села Угля

2019-02-05 15:57:14
Сьогодні 04.02.19 голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук провів особистий прийом громадян, на який прийшло чимало мешканців району. 

Участь також взяли -  керівник апарату Богдан Макусій, завідувач сектору по роботі із зверненнями громадян РДА  Віталія Майор, в.о начальника Тячівського УСЗ Любов Дудла та інші керівники структурних підрозділів РДА.
Розраховуючи на допомогу та підтримку влади, до голови РДА колективно звернулися жителі вулиці О.Шимона (Першотравнева) села Угля. Люди скаржаться на низьку потужність електропостачання, в результаті чого у них не працюють і виходять з ладу побутові прибори, і такі проблеми із струмом їм не вдається вирішити роками. Мешканці  неодноразово писали скарги до керівництва  електромережі, однак усі спроби вирішити цю проблему через звернення виявилися марними.
Також жителі даної вулиці, яка названа  в честь загиблого в АТО бійця Олександра Шимона, і на якій проживає ще одна родина полеглого на Сході Героя Володимира Цірика,  бажають покращення її благоустрою, завезення ям гравієм або ж вистелення дорожнього покриття.
З приводу чого голова РДА Василь Дем'янчук пообіцяв допомогти і вже в телефонному режимі з'ясував як вирішити проблему з налагодженням стандартного електропостачання та ремонту вулиці.
Окрім того на прийом до очільника району звернулися інші мешканці району з питань надання субсидій, присвоєння звання "мати-героїня", виплату аліментів, пільгове перевезення пасажирів, підключення газопостачання, зміну місця голосування тощо. 
 За підсумками  всіх особистих звернень голова РДА Василь Дем'янчук  надав обґрунтовані  відповіді на запити громадян та взяв  на контроль їх вирішення.
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00