Глава держави: Нам потрібен мир на українських умовах з урахуванням національних інтересів

2019-02-06 09:03:58
Президент Петро Порошенко зауважив, що тема миру експлуатується всіма кандидатами на виборах Президента України.

«Абсолютна більшість з них декларують те, що вони знають де мир: ось треба пройти, тут за рогом. Якщо треба, то стати на коліна, попросити, і там мир. Хочу вас розчарувати – там за рогом, особливо коли ви на колінах, стоїть Путін і чекає вас», - наголосив Глава держави в ефірі програми «Свобода слова».
«Кажуть давайте ми в нього (Путіна – ред.) візьмемо, що він хоче, і вийдемо на референдум. Так, візьміть. Він про це чотири роки говорить, якщо ви це не чуєте. Йому не потрібен Крим, йому не потрібен Донбас. Йому потрібна вся Україна – повернення в російське ярмо. Йому потрібна ліквідація нашої церкви. Йому потрібна федералізація України, щоб у Москві вирішували, куди йти Україні, українській державі і народові», - підкреслив Президент.
Глава держави впевнений, що українці як вільний народ ніколи цього не приймуть.
«Нам потрібен мир, як я сказав на форумі, холодний, але мир. Мир на українських умовах, коли російські війська мають піти з нашої землі, коли Україна зможе реалізувати прагнення українського народу на членство в ЄС та НАТО і Україну в цьому прагненні підтримає весь світ», - наголосив Президент.
«Мир на українських умовах з урахуванням українських національних інтересів, включно з інтересами національної безпеки, точно буде. З нами правда, з нами весь світ і з нами Господь», - резюмував Петро Порошенко.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00