Презентовано публічний звіт голови Тячівської державної адміністрації за 2018 рік

2019-02-22 11:37:46
21 лютого  2019 року в районному будинку на нараді з підсумків соціально-економічного розвитку району презентовано публічний звіт голови про результати діяльності Тячівської  районної державної адміністрації за підсумками 2018 року. 

Зібрання відбулося за участі голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, голови районної ради Івана Фабриція та міського голови Івана Ковача. 
Заслухати інформацію голови райдержадміністрації зібралися керівники установ, організацій та відомств району, голови та депутати місцевих рад, представники громадських організацій та ЗМІ району.  
Голова  районної державної адміністрації  Василь Дем'янчук  проінформував громадськість про проведену районною державною адміністрацією роботу у 2018 році, детально зупинившись на основних досягненнях та здобутках у розрізі всіх галузей.  
Доповідач наголосив,  що діяльність районної державної адміністрації постійно спрямовується на забезпечення соціально-економічного розвитку району, ефективного використання фінансових ресурсів. 
У співпраці з керівниками громад району, вирішувалися  актуальні питання задля поліпшення добробуту та соціального захисту населення, зміцнення матеріально-технічного стану закладів освіти, охорони здоров’я, культури, а також що стосується будівництва та ремонту доріг, розвитку інфраструктури населених пунктів тощо.
З повним текстом звіту голови райдержадміністрації можна ознайомитись на офіційному сайті Тячівської райдержадміністрації за посиланням: http://tyachiv-rda.gov.ua/docs/1454-publchniy-zvt-golovi-tyachvskoyi-rayonnoyi-derzhavnoyi-admnstracyi-za-2018-rk.html
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00