Москаль: Перспективний план розвитку Закарпаття на наступні три роки – це реальні проекти, які вже реалізовуються

2019-03-15 21:11:50
Реалізація серйозних завдань можлива за кількох умов – консолідації суспільства, взаємодії місцевих еліт і підтримки центральних органів влади, наголосив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль під час розширеного засідання Ради регіонального розвитку області за участі Президента України.

– На Закарпатті все це є – порозуміння і взаємопідтримка в суспільстві, – підкреслив Геннадій Москаль. – Хоча російські спецслужби зі шкури пнулися, щоб розсварити закарпатців на міжнаціональному ґрунті, нічого в них не вийшло і не вийде – кишка слабка! У нас є повна співпраця між обласною державною адміністрацією та обласною радою. Ми відчуваємо лобі з боку уряду (але скажу відверто – у деяких питаннях хочемо відчувати його сильніше). І головне – ми маємо повну підтримку Президента України Петра Олексійовича Порошенка. І я запевняю, що ми на Закарпатті зробимо так, щоб ці взаємодія і взаємопідтримка залишилися ще на 5 років!
Закарпаття – особливий регіон. Це найзахідніша точка України, найвіддаленіша від столиці область, що межує з чотирма країнами Євросоюзу. Тут найбільша залісненість, найбільша частка сільського населення, крім того, Закарпаття знаходиться в зоні ризику природних катаклізмів. І ці особливості враховані при формуванні перспективного плану розвитку регіону, який сьогодні область представить Главі державі і закарпатцям і який є своєрідною дорожньою картою розвитку краю на найближчі роки.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00