ВЖЕ ЦІЄЇ ВЕСНИ МОДЕРНІЗОВАНИЙ СТАДІОН «АВАНГАРД» ПРИЙМАТИМЕ ПЕРШІ МІЖНАРОДНІ ЗМАГАННЯ

2019-03-22 14:25:44


На стадіоні «Авангард» тривають роботи із облаштування футбольних полів та бігової доріжки. Роботи на спортивному об'єкті стартували у 2018 році та будуть завершені вже у першому півріччі 2019 року. Фінансування на зазначені проекти вдалося залучити з державного та місцевих бюджетів, а також коштом угорських партнерів, які заявили про готовність будувати Футбольну академію.
Тривають роботи із укладання штучного покриття для тренувального поля стадіону, а на додатковому полі позаду головного буде проведена заміна дренажних систем та водовідведення. На біговій доріжці, фінансування якої стало можливим завдяки коштам Державного фонду регіонального розвитку, вже наносять розмітку.
За словами першого заступника голови Закарпатської ОДА Івана Дурана, вже у травні на спортивній арені проходитимуть міжнародні змагання з легкої атлетики. Подібних об'єктів, які б могли приймати спортивні змагання європейського рівня в Україні практично немає. Закарпаття, завдяки його кліматичним та географічним умовам, давно розглядалося як місце проведення змагань та тренувальних зборів для багатьох збірних України. Наявність такого спортивного комплексу, як «Авангард», дозволить реалізувати це завдання на практиці. Відповідні консультації з різними спортивними федераціями облдержадміністрація проводить, відколи стартували роботи на стадіоні.
Остання зміна сторінки: 22-03-2019 13:22




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00