Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади повернулися додому

2019-03-28 14:25:56
Закарпаття зустрічає своїх захисників – військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади.
Воїнів, що повертаються до місця постійної дислокації, зустрічали у Мукачеві, Ужгороді та Виноградові. У військовий частинах вітали з поверненням бійців керівництво області, міст і районів, народні депутати, представники духівництва та громадськості, родини та друзі.
Протягом другої половини 2018-го – на початку 2019 року закарпатські гірські штурмовики виконували бойові завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил.
– Ми не віддали окупантові жодного сантиметра української землі, проте заплатили за це високу ціну, втративши наших бойових побратимів, – наголосив командир бригади, Герой України Сергій Собко.
Пам’ять про військовослужбовців, що віддали життя, захищаючи рідну землю, присутні на заходах вшанували хвилиною мовчання.
За мужність і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності та суверенітету України військових нагородили відзнаками Міністерства оборони та командування, подяками та почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради. Вручили бійцям і спеціальну відзнаку 128-ї ОГШБр «Срібний едельвейс», а дітей захисників України командування нагородило медаллю «За підтримку батьків».







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00