Звернення до виборців Тячівщини

2019-03-29 13:06:17
Шановні земляки, дорогі виборці Тячівщини!

31 березня 2019 року відбудуться чергові вибори Президента України. На них шляхом голосування український народ повинен обрати Главу держави та Верховного головнокомандувача Збройних Сил України.
Чи пройдуть вони чесно, з дотриманням вимог чинного законодавства, залежить від усіх нас - суб’єктів виборчого процесу, особливо - правоохоронних структур, судів, ЗМІ, інститутів громадянського суспільства.
Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування району, в чіткій відповідності до обов’язків і повноважень, забезпечили необхідні умови для належної діяльності виборчих комісій та проведення виборів. 
Закликаємо учасників виборчого процесу бути чесними й непідкупними, зважати не тільки на обіцянки кандидатів, а й на те, чи справді вони спроможні їх виконати —  у питаннях подальшого економічного, суспільного розвитку нашої країни та євроінтеграції. 
Пам'ятаймо, в умовах військових дій на Сході України нам як ніколи потрібні суспільний спокій і злагода, недопущення будь-яких провокаційних, дестабілізуючих проявів.
Запрошуємо всіх виборців Тячівщини не бути байдужими, скористатись своїм громадянським правом і 31 березня прийти на виборчі дільниці та зробити свій відповідальний вибір. 

З повагою, голова Тячівської державної адміністрації Василь Дем'янчук, голова районної ради Іван Фабрицій 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00