Підготовча робота з організації літньої оздоровчої кампанії 2019 року триває

2019-04-02 11:05:25
У четвер, 28 березня, відбувся семінар-розширене засідання обласного міжвідомчого штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей.

На засіданні обговорювалися питання організації роботи з надання медичної допомоги щодо та забезпечення пожежної безпеки у закладах оздоровлення, відпочинку та перебування дітей; основні вимоги санітарного законодавства щодо діяльності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Не оминули увагою й пункти Регіональної програми оздоровлення та відпочинку і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2021 роки управліннями освіти. Обговорили присутні й плани щодо організації відпочинку у пришкільних таборах у поточному році.
У рамках порядку денному обласного семінару фахівці говорили й про дотримання вимог законодавства щодо підбору та направлення на оздоровлення дітей області у ДПУ «МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода гвардія». У контексті обговорення оздоровчо-профілактичних заходів йшлося, зокрема, про реалізацію ініціативи «Зарядка зі school police officer».
Також під час зібрання підбили підсумки за результатами проведення атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Закарпатської області протягом 2018 року.
Участь у заході взяли члени обласного міжвідомчого штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей, а також керівники управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міськвиконкомів та відповідальні особи за організацію оздоровлення у районах та містах області, представники ОТГ. Долучилися до обговорення й представники дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Закарпаття.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00