Відбулась робоча нарада з директорами шкіл району

2019-04-19 13:01:50
У п'ятницю 19.04.19 голова РДА  Василь Дем’янчук  за участі першого заступника голови РДА Михайла Полажинця та в.о  голови районної ради Ігоря Грабаря провів робочу нараду з  директорами шкіл району.

Окрім запланованих питань було розглянуто ситуацію щодо влаштування, утримання в загальноосвітніх навчальних закладах вбиралень відповідно до державних санітарних правил і норм.
 Загалом цьогоріч Міністерством освіти заплановано реалізувати проект з оснащення внутрішніх туалетів у школах. Йдеться про інвестицію в понад 263 мільйони гривень для створення теплих туалетів у навчальних закладах, де їх досі нема.
Щоб забезпечити відповідні умови та базові потреби дитини  це важливе питання буде вирішуватись і в навчальних закладах району, для яких спрямовані відповідні кошти.
 Також голова Тячівської РДА Василь Дем'янчук висловив вдячність директорам шкіл за участь навчальних закладів в благодійних акціях на підтримку українських захисників та мирного населення, які постраждали від російської військової агресії на Сході нашої країни. 
Відтак багатьох керівників було нагороджено грамотами  Красногорівської  військової цивільної адміністрації  за небайдужість та надання допомоги мешканцям міста Красногорівка. 
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00