Дорогу в селі Грушово, яку зранку перекрили протестувальники, розблоковано

2019-06-05 17:06:42
Сьогодні 05.06.19 мешканці села Грушово о 10 - ій годині ранку перекрили автотрасу державного значення «Мукачево - Рогатин» через катастрофічний стан  дороги у селі, вимагаючи   ремонту.   
       Керівництво району оперативно відреагувало на конфліктну ситуацію та одразу виїхало на місце події. З протестувальниками зустрілись:   голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та перший заступник голови Михайло Полажинець. 
         Відтак учасникам акції було роз'яснено, що дана дорога знаходиться на балансі служби автомобільних доріг, тому не може фінансуватися з районного бюджету. Затримка із ремонтом виникла через складні погодні умови - проливні дощі, які накривають Закарпаття майже чи не щодня.  У свою чергу керівництво Тячівської державної адміністрації неодноразово зверталось до Закарпатської ОДА,  Департаметну інфраструктури , розвитку й утримання мережі автомобільних доріг загального користування ОДА та служби автомобільних доріг щодо термінового ремонту дороги в селі Грушово.  
      Після перемовин з протестувальниками  автотрасу було розблоковано і рух автотранспорту відновлено за умови що ремонтні роботи на даній ділянці дороги будуть виконані на протязі найкоротшого часу.  
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00